Om juryn


Marianne, Teknopol, LundMarianne Larsson

Affärsrådgivare och Innovationschef på Teknopol. Driver Mobile Heights Business Center. Marianne Larsson stödjer entreprenörer och innovatörer som vill bygga internationella tillväxtföretag. Hon driver även Mobile Heights Business Center för tillväxt av uppstartsbolag med mobilt innehåll, tillsammans med den internationella mobilindustrin. Hon letar särskilt efter entreprenörer med idéer inom mobil hälsa. 2012 kunde man se henne i juryn i TV4s Uppfinnarna.

marianne.larsson@teknopol.se

 

claes_magnusson

Claes Magnusson

Rektor på Malmö Yrkeshögskola som utbildar i apputveckling, cross mobile-produktion, mobilspel och mobila lösningar inom hälsa och sjukvård.

claes@yrk.es

 

 

dagny_hamburgare kopia

Dagny Carlsson

101 årig bloggare som medverkat i ett antal morgonsoffor och tv-inslag. Dagny har tidigare medverkat i innovationstävlingen När jag blir 100 och är en inspirationskälla för bland annat tävlingsarrangörerna.

carlssondagny@hotmail.com

 

PortrŠtt

Håkan Isaksson

Håkan jobbar för Innovation Unit som är tävlingsledare för tävlingen ”När jag blir 100 år”. Håkan har lång och bred erfarenhet från arbete med företag och organisationer i både privat och offentlig sektor. Han har studerat förtagsekonomi/marknadsföring och jobbat i ledande positioner med försäljning, affärsutveckling, marknadsanalys och affärsstrategi. Håkan har de senaste åren jobbat med innovation och förnyelse inom offentlig verksamhet med fokus på näringslivsutveckling och medborgardialog.

hakan@innovationunit.se    www.innovationunit.org

 

Unknown-1

Ulf Andersson

Verksamhetschef Det Medicinska Malmö och VD Medeon Science Park. 25 års erfarenhet från näringslivet inom Life Science.

Ulf.G.Andersson@malmo.se

 

 

 

thomas_doro

Thomas Bergdahl

Thomas Bergdahl, Doro AB, VP Product Development

Doro AB är ett svenskt börsnoterat företag grundat 1974 i Lund. År 2007 lanserade de sin första enkla och användarvänliga mobiltelefon och är idag global marknadsledare inom denna kategori. Doros produkter och lösningar finns tillgängliga i över 30 länder på fem kontinenter och i utbudet ingår mobiltelefoner, applikationer och mjukvara, fast telefoni, telecare och lösningar inom mHealth. Företagets målsättning är att skapa förutsättningar för fler att anamma ny teknik och har genom åren tilldelats flera internationella priser och utmärkelser för både design och innovativ produktutveckling. 2013 omsatte Doro 1 142,5 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Small-cap. www.doro.com

thomas.bergdahl@doro.se

En innovationstävling för framtidens vård, omsorg och äldreliv.
Skicka in ditt bidrag
%d bloggare gillar detta: